Csoportjaink

Baseball csapat

Csapatunk 2006-ban alakult. Az évek alatt sok embert megismertünk a sporton keresztül, és az a vágyunk, hogy ne csak a baseball szabályait ismertessük meg az emberekkel, hanem mindazt, amit Istentől kaptunk az életünkbe.

Patchwork klub

Foltvarró csoportunk 15 éve alakult. Szeptembertől júniusig, minden hónap második szombatján találkozunk. Ezeken az alkalmakon változatos technikával, lelkesen, jó hangulatban alkotunk.

Női közösség

Amikor együtt vagyunk Isten igéje mellett, amikor együtt, egymásért imádkozunk, amikor együtt sírunk és együtt nevetünk, olyankor átéljük azt, hogy a megosztott bánat fél bánat, és a megosztott öröm dupla öröm; hogy az ige minden helyzetben erőt, bátorítást ad, utat mutat, tovább vezet; hogy a másik szeretete Isten szeretetének megnyilvánulása felénk…

Gyermekek közössége

Gyermekalkalmaink jellemzően színes, kreatív, vidám, életkoruknak (óvodás, kisiskolás) és érdeklődésüknek megfelelő foglalkozások, melyek vasárnapról vasárnapra az Istentiszteleti alkalmakkal párhuzamosan zajlanak. Havonta egyszer a gyermekek összevont csoportban a Mesesarok keretében, közösen hallgathatnak meg egy értéket képviselő, kedves mesét is. A foglalkozásokra várunk nagy szeretettel minden kicsi és nagy gyermeket.

Házicsoportjaink

Fontosnak látjuk, hogy a gyülekezetünkhöz tartozók ne csupán vasárnaponként az istentisztelet keretein belül találkozzanak, hanem kisebb közösségekben, úgynevezett „házicsoportokban” is összegyűlhessenek.

Ifjúság

Gyülekezetünk egyik meghatározó területe az ifjúsági misszió, melyben a felső tagozatos korosztálytól egészen a fiatal felnőttekig találunk aktív és lelkes csapattagokat.

Címünk

1172 Budapest,
Cinkotai út 4.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet 10.00

Rákosmenti Keresztény Közösség,
Közösségi Ház

1173 Budapest, 525. tér, 37/c

Péntek esti ifi alkalom 18.30

Baptista Közösségi Ház

1172 Budapest, Cinkotai út 4.