Gyermekek közössége

Lehetőség a gyermekek lelki fejlődésére

Nem csak vasárnap

Gyülekezetünk látogatóinak jelentős része kisgyermekes szülőkből áll, éppen ezért rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek lelki fejlődésében eszközök lehessünk azzal, hogy a hozzájuk legközelebbi módon és stílusban – bibliai történeteken, énekeken, kézműves foglalkozásokon és játékokon keresztül – beszélgetünk éppen aktuális kérdéseikről, kihívásaikról. 

Gyermekalkalmaink jellemzően színes, kreatív, vidám, életkoruknak (óvodás, kisiskolás) és érdeklődésüknek megfelelő foglalkozások, melyek vasárnapról vasárnapra az Istentiszteleti alkalmakkal párhuzamosan zajlanak. Havonta egyszer a gyermekek összevont csoportban a Mesesarok keretében, közösen hallgathatnak meg egy értéket képviselő, kedves mesét is. A foglalkozásokra várunk nagy szeretettel minden kicsi és nagy gyermeket.

A vasárnapi gyermekalkalmak mellett célunk, hogy a kisgyermekes családoknak lehetősége nyíljon találkozni közös kirándulások, játszóházban szervezett csapatépítők, családi napok, ünnepi kézműves foglalkozások keretén belül is. Az aktív időtöltés mellett remek lehetőség nyílik arra, hogy a gyermekek ismerkedhessenek egymással és új barátságokat köthessenek.

A 16 főből álló gyermekmissziós csapat vezetője Sáfrány Tímea, aki a csapattal együtt elkötelezetten dolgozik azon, hogy a gyülekezetünk a keresztúri térségben minél több gyermek felé szolgálhasson, adhassa tovább feléjük Isten szeretetét.

Címünk

1172 Budapest,
Cinkotai út 4.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet 10.00

Rákosmenti Keresztény Közösség,
Közösségi Ház

1173 Budapest, 525. tér, 37/c

Péntek esti ifi alkalom 18.30

Baptista Közösségi Ház

1172 Budapest, Cinkotai út 4.