Kik vagyunk

Gyülekezet a 17. kerület szívében

2003 nyarán indult útjára a Magyarországi Baptista Egyházhoz tartozó gyülekezetünk. Néhány elszánt fiatal föltette arra az életét, hogy Budapest XVII. kerületében, Rákoskeresztúron Istennek egy újabb gyülekezetét hozza létre. Egy olyan közösséget szerettünk volna valósítani, ahol Istennek és Igéjének, a Bibliának feltétlen tekintélye van. Egy olyan közösséget, ahol mind az Isten, mind az emberek szeretete megtapasztalható, átélhető. Egy olyan közösséget, amely kész, képes hitelesen megélni és továbbadni mindazt, amit vall.
Mára az induló kis közösség megsokszorozódott és gyülekezetté alakult. Az a vágyunk, hogy Te is tapasztald meg közöttünk Isten munkáját!
Minden vasárnap megtalálsz minket 10 órától a Rákosmenti Keresztény Közösség Közösségi Házában (1173 Budapest, 525. tér, 37/c).

Küldetésünk

Közösségben az Úrral és egymással, Isten szeretetével tanítvánnyá tenni az embereket.”

Mit is jelent ez nekünk? Miközben élő kapcsolatban vagyunk Istennel és valódi szeretet kapcsolatban egymással, legfőbb célunknak azt tekintjük, hogy befogadó, szeretetteljes, növekvő közösség legyünk, melyben érzékenyek vagyunk egymás szükségeire. Mindez úgy lehetséges, ha Istennek odaszánva az életünket folyamatosan időt és energiát fektetünk az egymással és kívülállókkal való személyes kapcsolatainkba. Nem csupán elérni kívánjuk az embereket, hanem befogadni és tanítványozni őket.

Gyülekezeti alkalmaink mindenki előtt nyitottak. Különösen nagy öröm számunkra, ha valaki közöttünk ismerheti meg Jézust, mint Megváltóját és Urát.

Címünk

1172 Budapest,
Cinkotai út 4.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet 10.00

Rákosmenti Keresztény Közösség,
Közösségi Ház

1173 Budapest, 525. tér, 37/c

Péntek esti ifi alkalom 18.30

Baptista Közösségi Ház

1172 Budapest, Cinkotai út 4.